ŠIROKI ASORTIMAN KLIMA UREĐAJA PO POVOLJNIM CIJENAMA! BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 130€! PLAĆANJE DO 36 RATA!
AKCIJSKA
PONUDA
KLIME PO
SNAZI
KLIME PO
KVADRATURI
KLIME PO
CIJENI

Projektiranje

Poštovani kupci/investitori,
 
nastavno na dugogodišnje iskustvo, sagledavajući stanje na tržištu i potrebe investitora, shvatili smo da je neophodno uvesti dodatnu uslugu projektiranja strojarske opreme i instalacija preko naših partnerskih projektnih ureda, kako bi uvijek i u svakom pogledu bili na raspolaganju investitoru i radili u njegovom interesu.
 
Osnovna djelatnost svakog projektnog ureda je izrada strojarske projektne dokumentacije, konzalting, te projektantski i stručni nadzor nad izvođenjem instalacija.
 
Osnovni zadatak projektanata je osigurati veliku kvalitetu izrađenih projekata sa naglaskom na uvođenje novih tehnologija, novih standarda na polju uštede energije, očuvanja okoline, korištenje alternativnih izvora energije, a samim tim i smanjenja troškova investicije te pogonskog održavanja.
 
Surađujemo s vodećim europskim i svjetskim proizvođačima opreme, te pronalazimo optimalna rješenja za Vašu investiciju na obostrano zadovoljstvo.
 
Osnovna procesi projektiranja HVAC opreme i instalacija:
  • Tehničko-ekonomske analiza
  • Izrada idejnog rješenja
  • Izrada idejnog projekta
  • Izrada glavnog projekta
  • Izrada tenderske dokumentacije i troškovnika
  • Izrada izvedbenog projekta - Nadzor nad građenjem
  • Izrada projekta izvedenog stanja
 
Izrađujemo svu potrebnu projektnu dokumentaciju uz poštivanje svih zakona i propisa za ishođenje konačne neophodne dozvole za uporabu objekta iz sektora HVAC instalacija.
 
Za vrijeme izrade projektne dokumentacije usklađujemo projekt sa ostalim strukama u graditeljstvu i novim tehnološkim standardima u struci.
 
Idejni cilj pružanja dodatne usluge projektiranja je omogućiti investitoru da sa povjerenjem može računati na usklađenost projekta i izvedenih radova, te održati i razvijati poslovne odnose tako da ispunimo zahtjeve i potrebe svih sudionika u procesu, od investitora, projektanta, izvođača i nadzornog inženjera na jedan profesionalan i korektan poslovan način.

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više