ŠIROKI ASORTIMAN KLIMA UREĐAJA PO POVOLJNIM CIJENAMA! BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 130€! PLAĆANJE DO 36 RATA!
AKCIJSKA
PONUDA
KLIME PO
SNAZI
KLIME PO
PROIZVOĐAČU
KLIME PO
CIJENI
Sortiraj prema:  

Što je dizalica topline?

Dizalica topline je uređaj koji uzima toplinu na nižem temperaturnom nivou i predaje je na višem. Dobra analogija dizalicama topline su pumpe za vodu koje podižu vodu s manje na veću visinu . Zbog prije navedenog se dizalice topline nazivaju još i toplinskim pumpama, jer „pumpaju“ toplinu s nižeg na viši temperaturni nivo.
Šifra: #2069

Upoznajte brandove koje nudimo
HAIER

Upoznajte brand po brand od širokog asortimana kvalitetnih proizvođača klima uređaja koje nudimo, njihove karakteristike i specifičnosti. U ovom tekstu upoznajte HAIER brand.
Šifra: #2069

Upoznajte brandove koje nudimo
CLIVET

Upoznajte brand po brand od širokog asortimana kvalitetnih proizvođača klima uređaja koje nudimo, njihove karakteristike i specifičnosti. U ovom tekstu upoznajte CLIVET brand.

Upoznajte brandove koje nudimo
SAMSUNG

Upoznajte brand po brand od širokog asortimana kvalitetnih proizvođača klima uređaja koje nudimo, njihove karakteristike i specifičnosti. U ovom tekstu upoznajte SAMSUNG brand.
Šifra: #2256

Jamstvo na kupljene klima uređaje

Kupili ste klima uređaj i zanima Vas kolika Vam je garancija? Nastavite čitati ovaj blog i informirajte se koji su potrebni koraci da bi ostvarili pravo na tvorničko jamstvo ili eventualno produljeno jamstvo na određene brendove koji nude tu opciju.
Šifra: #2064

Montaža klima uređaja

Što se točno plaća kod montaže klima uređaja? Zašto je cijena montaže klima uređaja skoro kao sami uređaj? Koja je razlika između ovlaštene montaže i montaže "u fušu”? Ta i mnoga druga slična pitanja često postavljaju kupci pri samoj kupovini klima uređaja. Odgovor na ta pitanja možete naći u ovom tekstu.
Šifra: #2064

Servis klima uređaja

Zašto je potreban servis klima uređaja? Koliko često treba raditi servis klima uređaja? Kako očistiti filtre? Odgovore na ta i slična pitanja potražite u ovom blogu.

Kako izbjeći pogreške pri odabiru klima uređaja?

Prva stvar koju ćete napraviti ovog ljeta ako se želite rashladiti je kupovina klima uređaja. Ovaj članak može Vam pomoći da izbjegnete najčešće pogreške te dobro isplanirate kupnju.
Šifra: #2418

Problemi montaže klima uređaja na postojeće instalacije

Puno puta ljudi kažu: "Mi već imamo staru klimu, samo trebamo postaviti novu." Informirajte se u kakvom su stanju vaše postavljene instalacije. Više o toj temi i problemima montaže na već postavljene instalacije pročitajte u ovom tekstu.
Šifra: #2069

Kako odabrati klima uređaj?

Prilikom kupnje klima uređaja preporučamo kupcu da prvo odredi zašto kupuje klimu. Ako kupujete klima uređaj i za hlađenje i grijanje prostora tijekom cijele godine, morate znati da svaki klima uređaj ne grije jednako kvalitetno i dovoljno.
Šifra: #2082

Najvažnije informacije za kupce o klima uređajima - 1.dio

KLIMA UREĐAJI se dijele na uređaje koji imaju i unutarnju i vanjsku jedinicu (ODVOJENI SUSTAVI - engl. SPLIT SUSTAVI) i na uređaje koji nemaju vanjsku jedinicu (KOMPAKTNI: PROZORSKE, MOBILNE i HIDRO KLIME).
Šifra: #2082

Najvažnije informacije za kupce o klima uređajima - 2.dio

KLIMA UREĐAJI se također dijele na klime koji imaju jednu unutarnju jedinicu - MONO SPLIT KLIMA UREĐAJI ili više unutarnjih jedinica - MULTI SPLIT KLIMA UREĐAJI.

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više