ŠIROKI ASORTIMAN KLIMA UREĐAJA PO POVOLJNIM CIJENAMA! BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 130€! PLAĆANJE DO 36 RATA! 25 GODINA ISKUSTVA!
AKCIJSKA
PONUDA
KLIME PO
SNAZI
KLIME PO
PROIZVOĐAČU
KLIME PO
CIJENI

Povijest tvrtke

FACILITY SERVICE d.o.o. je privatna tvrtka osnovana 2013. godine na temelju dugogodišnjeg iskustva na području tehničkog održavanja objekata. Razvojem tvrtke ubrzo proširujemo uslugu na profesionalno održavanje sustava hlađenja, grijanja i ventilacije pomoću ugovornog partnerstva sa tvrtkom ADVENA-renomiranom tvrtkom za klimatizaciju.
 
Daljnjim razvojem tvrtke u želji da udovoljimo potrebama kupaca, uz servis i održavanje, organizirali smo prodaju klima uređaja i opreme za grijanje i ventilaciju.
 
Sagledavajući situaciju na tržištu i konstantnim povećanjem potražnje za našom uslugom, zaokružili smo specijalizirano tretiranje zraka, uvođenjem stručnih djelatnika za područje klimatizacije, grijanja i ventilacije, te solarnih sustava, kao i organizirali kompletno opremljen servis.
 
Zahvaljujući našoj visoko kvalitetnoj usluzi, dobroj organiziranosti i brzom odgovoru na sve potrebe naših klijenata, stekli smo puno iskustava te pridobili povjerenje kupaca, koje smo tijekom svih ovih godina uspjeli i zadržati. Danas, osnovna djelatnost naše tvrtke je on-line prodaja klima i druge opreme za grijanje i ventilaciju. Naša ideja je da klijentima na jednom mjestu osiguramo kompletnu uslugu i prodaje, montaže i servisa svih tipova uređaja za klimatizaciju, po principu ključ u ruke.
 
S razvojem web trgovine započeli smo sredinom 2020. godine, prepoznavši posljedice globalne krize na svjetskom tržištu uzrokovano pandemijom i inflacijom, kao i prednosti budućeg načina prodaje robe i usluga na daljinu.
 
Mjesto na internetu pomoću kojeg kupac može kupiti proizvode od trgovca u realnom vremenu naziva se web shop ili internet trgovina. Radi se zapravo o web stranici koja sadrži listu proizvoda i na kojoj kupac može iste ubaciti u košaricu, nakon čega slijedi automatski proces naplate u tzv. virtualnoj blagajni. Ovo je sažeti prikaz koje internet kupnju čine ugodnom i zbog čega je volimo sve više od kupovine u "običnim" trgovinama. Na tržištu danas postoji mnogo tvrtki sa web trgovinom, a jedna od njih je i naša trgovina brendirana pod imenom Klima Best Shop na domeni www.advena.hr.
 
Kao mlad i ambiciozan tim težimo ka besprijekornosti u našim aktivnostima, sve od prvog kontakta s kupcem do isporuke proizvoda. Srdačnost, komunikacija s kupcima, kvalitetni proizvodi najpoznatijih svjetskih proizvođača i povoljne cijene čine našu tvrtku drugačijom. Svojim znanjem, brigom i pristupačnošću omogućavamo klijentima, da na jednostavan i siguran način naručuju proizvode na našoj web stranici.

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više