ŠIROKI ASORTIMAN KLIMA UREĐAJA PO POVOLJNIM CIJENAMA! BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 130€! PLAĆANJE DO 36 RATA! 25 GODINA ISKUSTVA!
AKCIJSKA
PONUDA
KLIME PO
SNAZI
KLIME PO
PROIZVOĐAČU
KLIME PO
CIJENI

Način plaćanja

Sve cijene na web shopu Klima best shop su maloprodajne sa uključenim PDV-om.
 
Uz svaki proizvod navedene su 4 cijene:
  1. cijena: za jednokratno plaćanje
  2. cijena: za plaćanje karticom 2-12 rate
  3. cijena: za plaćanje karticom 13-24 rate
  4. cijena: za plaćanje katricom 25-36 rata
Za proizvode koji su na akciji navedena je akcijska cijena, a prema toj cijeni su prilagođene cijene za kartično plaćanje. Na proizvodima na kojima postoji akcijska cijena je navedena i najniža cijena u zadnjih 30 dana prije akcije.
 
 
NAČINI PLAĆANJA

1. Plaćanje internet bankarstvom

Proizvodi za koje je zaključena narudžba mogu se platiti putem internet bankarstva bilo koje banke u kojoj je otvorena mogućnost takvog načina plaćanja. Nakon potvrde narudžbe, Facility service d.o.o. na e­mail adresu kupca dostavlja ponudu za kreiranu narudžbu, s navedenim podacima potrebnima za uplatu. Sve podatke je potrebno točno upisati i izvršiti uplatu u roku.

Broj računa za uplate putem internet bankarstva, OTP banka: 
HR7824070001500324130
Model plaćanja: 00
Poziv na broj: broj Narudžbe

2. Plaćanje općom uplatnicom

Proizvodi za koje je zaključena narudžba mogu se platiti putem opće uplatnice u svim poslovnicama banaka, FINA­e ili uredima Hrvatske pošte. Nakon potvrde narudžbe, Facility service d.o.o. na e­mail adresu kupca dostavlja ponudu za kreiranu narudžbu, s navedenim podacima potrebnima za uplatu. Sve podatke je potrebno točno upisati i izvršiti uplatu u roku.

Broj računa za uplate putem internet bankarstva, OTP banka: 
HR7824070001500324130 
Model plaćanja: 00
Poziv na broj: broj Narudžbe

3. Plaćanje virmanom (samo za pravne osobe)

Pravne osobe imaju mogućnost plaćanja virmanom. Nakon potvrde narudžbe, Facility service d.o.o. na e­mail adresu kupca dostavlja ponudu za kreiranu narudžbu, s navedenim podacima potrebnima za uplatu. Sve podatke je potrebno točno upisati i izvršiti uplatu u roku.

Broj računa za uplate putem internet bankarstva, OTP banka: 
HR7824070001500324130
Model plaćanja: 00
Poziv na broj: broj Narudžbe
 
4. Plaćanje prilikom preuzimanja (pouzeću)

Kupac može platiti kupljenu robu dostavljaču pri preuzimanju ako je prilikom narudžbe na web shopu klimabestshop.com označio takvu vrstu plaćanja.

Ukoliko ste pored uređaja u košaricu ubacili i uslugu ista će biti prikazana u narudžbi i plaćate je dostavljaču kod preuzimanja uređaja.
 
5. Plaćanje karticom putem CorvusPay-a

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.
 
Plaćanje je moguće izvršiti sljedećim karticama:
- za kupca bez kamata i bez provizije

ERSTE
DINERS - plaćanje jednokratno, na rate - do 36 rata
VISA -  plaćanje jednokratno, na rate - do 36 rata
MAESTRO - plaćanje jednokratno, na rate - do 36 rata
MASTERCARD - plaćanje jednokratno, na rate - do 36 rata
 
PBZ
VISA: VISA Inspire i Visa Premuim - plaćanje jednokratno, na rate 2-12
MAESTRO - plaćanje jednokratno, na rate 2-12
MASTERCARD - plaćanje jednokratno

ZABA
VISA: VISA Business i VISA Debit individualna kartica - plaćanje jednokratno, na rate 2-36
MASTERCARD: MasterCard standard, MasterCard gold, MasterCard go! i MasterCard platinum - plaćanje jednokratno, na rate 2-36
MAESTRO - plaćanje jednokratno

OTP
VISA - plaćanje jednokratno
MASTERCARD  - plaćanje jednokratno
MAESTRO - plaćanje jednokratno

MAESTRO, MASTERCARD i VISA kartice slijedećih banaka iz MBNet grupacije
jednokratno, 2-12 rata:
Erste&Steiermarkische bank d.d.
Istarska Kreditna Banka Umag d.d.
Sberbank d.d.
Jadranska Banka d.d.
Kent Banka
Agram Banka d.d.
Slatinska banka d.d 

OSTALE BANKE
SVE OSTALE KARTICE domaće i inozemne - plaćanje jednokratno


Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više