ŠIROKI ASORTIMAN KLIMA UREĐAJA PO POVOLJNIM CIJENAMA! BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 130€! PLAĆANJE DO 36 RATA!
AKCIJSKA
PONUDA
KLIME PO
SNAZI
KLIME PO
PROIZVOĐAČU
KLIME PO
CIJENI

Montaža klima uređaja

 
Što se točno plaća kod montaže klima uređaja? Zašto je cijena montaže klima uređaja skoro kao sami uređaj? Koja je razlika između ovlaštene montaže i montaže "u fušu”? Ta i mnoga druga slična pitanja često postavljaju kupci pri samoj kupovini klima uređaja. Odgovor na ta pitanja možete naći u ovom tekstu.

Prije svega trebate znati da je poželjno da montažu i servise odrađuje ovlašteni servis za montažu jer vam u protivnom garancija na sam uređaj neće vrijediti. Više o ostvarivanju prava jamstva na uređaj pročitajte ovdje.

Cijena montaže klima uređaja osim što ovisi o samom tipu i snazi uređaja kojeg se montira (podna, zidna, kazetna, kanalna, snage 3,5kW, 5kW…) ovisi i o tome da li se instalira na već postavljene instalacije ili je potrebno ugraditi nove instalacije te kolika je dužina potrebne instalacije.

U slučaju da su instalacije već postavljene važno je obratiti pažnju pri izboru samog uređaja da instalacije odgovaraju, tj. da promjer i duljina bakrenih izoliranih cijevi odgovaraju novom klima uređaju. Cijena se isto mijenja ako se zadržavaju stare instalacije koje je potrebno prilagoditi. Ako ne postoje nosači za vanjsku jedinicu i njihova cijena će biti uključena u usluzi montaže.

U uslugu montaže mogu se i nadograditi neki dodatni radovi kao što je uporaba auto dizalice ili skele, proboj zida koji nije standardne debljine i sl.

Ako se ne radi o standardnoj usluzi montaže, svakako je preporuka da se obavi izvid na terenu

Klima Best Shop trenutno u ponudi nema uslugu montaže, ali pri samoj kupovini klima uređaja na našem webshopu možete odabrati da li trebate uslugu montaže, a mi Vam šaljemo popis ovlaštenih servisa za montažu za Vaše područje te ih vi dalje kontaktirate za dogovor oko montaže i servisa.

Ako vam se izgubi jamstveni list, slobodno nas kontaktirajte da vam pošaljemo novi ili ga možete pronaći na ovom linku

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više