ŠIROKI ASORTIMAN KLIMA UREĐAJA PO POVOLJNIM CIJENAMA! BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 130€! PLAĆANJE DO 36 RATA!
AKCIJSKA
PONUDA
KLIME PO
SNAZI
KLIME PO
PROIZVOĐAČU
KLIME PO
CIJENI

Kako kupovati na webshopu

Sve naše proizvode možete jednostavno naručiti putem web shopa. Ukoliko trebate pomoć slobodno nam se obratite na: 091 212 2014; 021 262 451 ili info@klimabestshop.com
 
  1. Nakon što ste u web shopu pronašli proizvod koji želite kupiti pritisnite NARUČI. Vaš proizvod je spremljen u košaricu.
  2. Možete nastaviti dalje kupovati ili ukoliko ste završiti kupovinu idite na Košaricu. 
  3. Provjerite da li se kupljeni proizvodi nalaze u košarici te odaberite jedan od ponuđenih načina dostave. Kada je narudžba veća od 130 €, ponuđena Vam je opcija besplatne dostava na adresu. Nakon što ste izvršili odabir pritisnite Kreni na plaćanje.
  4. Na stranici blagajne ispunite podatke o kupcu. Ukoliko Vam treba R1 račun upišite i naziv poduzeća, kao i ostale potrebne podatke. Točno upišite Vašu e-mail adresu jer na nju Vam šaljemo ponudu/predračun za naručene proizvode. Prije nego što pritisnete Naruči morate potvrditi da ste pročitali Uvijete kupnje.
  5. Vaša narudžba je zaprimljena. Provjerite e-mail u kojem se nalaze detalji o narudžbi te načini uplate naručenih proizvoda. Proizvode možete uplatiti putem internet bankarstva ili općom uplatnicom u poslovnicama banke, pošte ili Fine. Ako je naručeni uređaj dostupan, odmah se šalje te u roku do 2-7 radnih dana stiže na Vašu adresu.
* Napomena: Preporuka Prodavatelja je da Kupac provjeri dostupnost proizvoda prije same narudžbe, jer postoji mogućnost da stanje na lageru nije ažurirano i da proizvod nakon narudžbe ne bude dostupan. U slučaju da se dogodi takva situacija, Prodavatelj može ponuditi Kupcu sličan proizvod koji je dostupan ili napraviti povrat sredstava na račun Kupca, te Prodavatelj nije odgovoran prema Kupcu uslijed nastale bilo koje vrste štete zbog neisporučene naručene robe.
 


 

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više