ŠIROKI ASORTIMAN KLIMA UREĐAJA PO POVOLJNIM CIJENAMA! BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 130€! PLAĆANJE DO 36 RATA!
AKCIJSKA
PONUDA
KLIME PO
SNAZI
KLIME PO
PROIZVOĐAČU
KLIME PO
CIJENI

Idejna rješenja

Idejna rješenja su česta usluga inženjera strojarstva kada investitor nema potrebu za ishodovanjem uporabne dozvole i na taj način smanjuje trošak investicije, a sami postupak ne zahtjeva puno vremena kao izrada glavnog projekta, tako da je trošak naše usluge manji i puno prihvatljiviji investitoru. 

Moramo napomenuti da u praksi postoji idejni projekt i idejno rješenje. Razlika postoji, iako nije velika. Idejni projekt je podloga za izdavanje lokacijske dozvole, dok je idejno rješenje projekt koji razrađuje konceptualne ideje za projektiranje manje složenih zahvata.

Idejno rješenje podrazumijeva razradu želja investitora sa tehničkim mogućnostima objekta u skladu sa najnovijim tehnologijama HVAC opreme.

Bitno je razraditi idejna rješenja u kojima analiziramo najbolja tehnička i funkcionalna rješenja, a u skladu s ekonomskim parametrima gradnje. Dakle, idejno rješenje je prvi korak u procesu projektiranja i temelj za daljnju izradu projekata. 

Na temelju informacija investitora se izrađuje nekoliko varijanti idejnog rješenja, sve dok se ne usklade sve potrebe i želje investitora uz tehnički, funkcionalni i ekonomski aspekt.
 
Nakon prihvaćanja idejnog rješenja pristupa se izradi troškovnika, koji predstavlja popis građevinsko-obrtničkih i instalaterskih radova i opreme, koji je neophodan prilikom adaptacije ili gradnje objekta, jer pomoću njega investitor može planirati troškove, a izvođač na temelju njega investitoru izdaje realnu i korektnu ponudu.
Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više