ŠIROKI ASORTIMAN KLIMA UREĐAJA PO POVOLJNIM CIJENAMA! BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 130€! PLAĆANJE DO 36 RATA!
AKCIJSKA
PONUDA
KLIME PO
SNAZI
KLIME PO
PROIZVOĐAČU
KLIME PO
CIJENI
PODIJELI:
Šifra: 000256

GREE KLIMA UREĐAJ GWH09APAXE-K6DNA3A/I/O

S-COOL INVERTER - komplet bijela zidna unutarnja i vanjska jedinica

Jamstvo
3 godine
Sve vrste
plaćanja
Besplatna dostava za
narudžbe iznad 130 €

Kapacitet hlađenja (kW): 2,70
Kapacitet grijanja (kW): 3,60
Veličina prostora (m2): do 30
Energetska klasa: A+++
R32 radni medij, Wi-Fi upravljanje, Visoka učinkovitost, I-feel funkcija, Tihi rad, Led display, Vertikalno i horizontalno zakretanje krilaca, Cold Plasma filter za ioniziranje zraka, Samodijagnoza, Grijač vanjske jedinice
Wi-Fi: uključen

Gotovinska cijena (jednokratno plaćanje)
987,52  
 Plaćanje karticama na rate
PROIZVOD JE DOSTUPAN

Jačina
grijanja

3,60 kW

Jačina
hlađenja

2,70 kW

Energetska klasa

A+++

Veličina
prostora

25-30 m2
Načini plaćanja: Gotovinom prilikom preuzimanja, uplatom na račun, kreditnim karticama jednokratno i na rate
GREE S-COOL INVERTER - vrhunski klima uređaji optimizirani za grijanje  
 
 
R32 radni medij
 
Rashladni medij R32 omogućuje bolji prijenos topline čime se postiže veća energetska učinkovitost. Ima nizak potencijal globalnog zatopljenja (GWP) te ne oštećuje ozon. Pristupačan je i lako dostupan.
 
 
Wi-Fi upravljanje
 
Wi-Fi upravljanje Vam omogućava da, uporabom aplikacije na Vašem pametnom telefonu, kontrolirate funkcije Vašeg klima uređaja. Na bilo kojem mjestu s internetskom mrežom možete odabrati način rada Vašeg uređaja, željenu temperaturu te lako i jednostavno uključiti ili isključiti Vaš uređaj.
 
 
Postojane radne značajke
 
Klimatizacijski uređaj S-cool funkcionira i u najzahtjevnijim područjima. Raspon temperatura na kojima može efikasno raditi se nalaze u intervalu od -30 °C do 24°C za režim grijanja, a od -18°C do 43°C za režim hlađenja. U odnosu na druge klimatizacijske uređaje, S-cool ima vrlo visoke sezonske koeficijente učinkovitosti za grijanje i hlađenje. Za hlađenje, sezonski koeficijent (SEER) ovog uređaja iznosi 9.72, a za grijanje, sezonski koeficijent (SCOP) iznosi 5.31, što znači da je omjer uloženog i dobivenog značajno veći u odnosu na druge klima uređaje.
 
 
I-feel funkcija
 
Klimatizacijski uređaj je opremljen I-Feel senzorom koji Vam osigurava željenu temperaturu u Vašem okružju. Na upravljaču se nalazi mali senzor koji omogućava da signal dođe do uređaja. Na taj se način pruža najveća udobnost u prostoru u kojem boravite.

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više