ŠIROKI ASORTIMAN KLIMA UREĐAJA PO POVOLJNIM CIJENAMA! BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 130€! PLAĆANJE DO 36 RATA!
AKCIJSKA
PONUDA
KLIME PO
SNAZI
KLIME PO
KVADRATURI
KLIME PO
CIJENI

Dostava i preuzimanje robe

Molimo kupce da pažljivo pročitaju Opće uvjete dostave robe

Proizvode i usluge s stranice klimabestshop.com moguće je naručiti putem internetske prodaje, telefona ili e-maila, a dostavu vršimo putem dostavnih službi Intereuropa, Overseas i Quehenberger i dr.  
 
Roba se isporučuje u okvirnom roku od 2-7 radnih dana (izuzetak su otoci i mjesta gdje dostavne službe ne dostavljaju svakim danom te taj rok može biti veći). Rok počinje teći od trenutka kada Prodavatelj zaprimi uplatu na svojem žiro-računu ili od trenutka kada bude odobrena autorizacija kreditnih kartica. U slučaju da kupljeni proizvod Prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti u navedenom roku, o tome će obavijestiti Kupca radi dogovora o novom roku isporuke. U ovom slučaju Kupac ima pravo i na raskid Ugovora. U slučaju glomaznosti i izvan standardnih dimenzija pošiljke, zadržavamo pravo povećanja cijena transporta sukladno cjeniku prijevoznika. U slučaju navedenog uvećanja cijene dostave, ukupni trošak dostave na adresu kupca bit će uvijek jasno iskazan na ponudi koju ćemo Vam dostaviti temeljem vašeg upita ili narudžbe. U slučaju odabira drugog oblika dostave, od trenutka isporuke iz skladišta Facility service d.o.o. sve troškove i rizike preuzima Kupac. U slučaju da robu ne preuzmete na vrijeme, a uredno ste zaprimili obavijest o prispijeću pošiljke, snosite sve troškove vraćanja robe u Facility service d.o.o. i ponovno slanje robe za koje će Vam biti ispostavljen račun koji morate platiti prije ponovnog slanja robe.
 
Uvjeti dostave za plaćanje kreditnim karticama on-line

Ako je plaćanje proizvoda izvršeno radnim danom (pon. - pet.), naručeni proizvodi dostavljaju se kupcu najranije sljedeći dan nakon što je transakcija provedena, a kad je uplata izvršena subotom proizvodi se dostavljaju najčešće u utorak. Ako naručena roba nije isporučiva, Facility service d.o.o. će ponuditi kupcu drugu najsličniju robu i nakon što kupac potvrdi e-mailom ili telefonom da mu ponuda odgovara najranije sljedeći dan isporučit će robu kupcu prema odabranom načinu dostave. Ako kupcu ponuda ne odgovara Facility service d.o.o. će izvršiti storno transakcije bez ikakvih troškova za kupca.
 
Uvjeti dostave za plaćanje virmanom i općom uplatnicom

Vrijeme dostave započinje primitkom uplate na žiro račun HR7824070001500324130, OTP banka, Facility service d.o.o. Robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Kod uplata u hrvatskim poslovnim bankama to je najčešće sljedeći radni dan, a u velikom broju slučajeva dva radna dana od dana uplate, a kod plaćanja u poslovnicama Hrvatskih pošta, minimalno dva radna dana nakon uplate. Za uplate iz inozemstva radi se o tri do sedam dana. Za uplate iz inozemstva, kupac snosi sve bankovne troškove.
 
Ako želite da Vam pošiljka stigne što prije za ovu vrstu plaćanja, molimo Vas pravilno popunite virman ili opću uplatnicu i obavezno upišite pravilan poziv na broj odobrenja, jer znatno može utjecati na brzinu isporuke, a uplatu izvršite u poslovnoj banci prije 12:00 sati.
 
Ako naručena roba nije isporučiva, Facility service d.o.o. će ponuditi kupcu drugu najsličniju robu i nakon što kupac potvrdi e-mailom da mu ponuda odgovara najranije slijedeći dan isporučit će robu kupcu prema odabranom načinu dostave. Ako kupcu ponuda ne odgovara Facility service d.o.o. će izvršiti povrat uplaćenih sredstava.
 
Za povrate sredstava moramo obavezno imati sljedeće Vaše podatke:
  • Ime i prezime uplatitelja ili naziv poduzeća/obrta
  • Broj tekućeg ili žiro računa
  • Naziv poslovne banke kod koje se vodi navedeni račun
  • Adresu osobe vlasnika računa: Ulica i kućni broj, Grad i poštanski broj (ova adresa mora biti istovjetna adresi s osobne iskaznice vlasnika računa) ili adresu sjedišta poduzeća / obrta OIB građana / fizičke osobe vlasnika računa ili OIB poduzeća / obrta

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više