VELIKI IZBOR KLIMA UREĐAJA! TOP BRANDOVI NA JEDNOM MJESTU! BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 130€!
AKCIJSKA
PONUDA
KLIME PO
SNAZI
KLIME PO
KVADRATURI
KLIME PO
CIJENI
PODIJELI:

AUX KLIMA UREĐAJ ARI-09HCH/ARO-09HCH

HALO INVERTER - komplet bijela zidna unutarnja i vanjska jedinica

Jamstvo
3 godine
Sve vrste
plaćanja
Besplatna dostava za
narudžbe iznad 130 €

Kapacitet hlađenja (kW): 2,70
Kapacitet grijanja (kW): 3,20
Veličina prostora (m2): do 25
Energetska klasa: A+++
Wi-Fi: uključen

Gotovinska cijena (jednokratno plaćanje)
508,49   (3.831,22 kn)
 Plaćanje karticama na rate
PROIZVOD JE DOSTUPAN

Jačina
grijanja

3,20 kW

Jačina
hlađenja

2,70 kW

Energetska klasa

A+++

Veličina
prostora

25-30 m2
Načini plaćanja: Gotovinom prilikom preuzimanja, uplatom na račun, kreditnim karticama jednokratno i na rate
AUX HALO KLIMA UREĐAJI
 

 
 
Osim osnovne garancije u trajanju od 3 godine, pružamo pogodnost dodatne 2 godine produljenog jamstva. Na ovaj način osiguravate si čak 5 godina garancije na cijeli uređaj.
 
Top model AUX klima uređaja iznenaditi će vas ponudom i brojnim inovativnim rješenjima. Prije svega, odlikuju ga niska potrošnja električne energije, vrhunska obrada zraka i tihi rad.
 
AUX HALO lako će rashladiti željenu prostoriju i za vrijeme iznimnih vrućina, a u prijelaznim mjesecima poslužit će vam i za dogrijavanje prostora. Naravno, ne smijemo zaboraviti napomenuti da ova serija koristi ekološki prihvatljiviji rashladni medij R32 koji ne samo da pomaže pri očuvanju okoliša, već i sam uređaj čini učinkovitijim.
 
Ukoliko tražite uređaj koji pouzdano i štedljivo hladi kada je to najpotrebnije, tada je AUX HALO pravi izbor za vas. S energetskom učinkovitošću u hlađenju SEER 8.5 i najvišim energetskim razredom A+++ predstavlja idealan odabir za one koji vole snažno ali štedljivo. No, osim pouzdanog hlađenja, kao jedan od rijetkih klima uređaja na tržištu sa energetskom učinkovitošću u grijanju SCOP 4.6 pripada razredu A++, što ga postavlja visoko u ponudi klima uređaja za potrebe grijanja ili dogrijavanja prostora. Na pouzdan rad možete računati tokom cijele zime i najhladnijih dana, jer AUX HALO nesmetano grije i na čak -20°C ambijentalne temperature, što znači da mu nije potreban ni dodatan grijač vanjske jedinice. Zaista odlika top modela.
 
Možda niste znali, ali ovaj model također nosi i ime najpristupačnijeg A+++ modela. Uz zaista nisku investiciju nudi najvišu energetsku učinkovitost i brojne "top model” mogućnosti koje su obično rezervirane za uređaje s puno višom cijenom. Pouzdan i nesmetan rad osiguravaju pozlaćene lamele isparivača i kondenzatora koje učinkovito sprječavaju razvoj bakterija, poboljšavaju učinkovitost grijanja ubrzanim odmrzavanjem vanjske jedinice, te mogu izdržati slani zrak, kišu i druge korozivne elemente. Ono što je zaista posebno kod AUX uređaja je mogućnost samočišćenja, odnosno postizanje dodatne 99.9% sterilizacije zagrijavanjem lamela isparivača na 57°C, što ujedno pomaže i kod "defrost” funkcije, odnosno da se lamele odmrznu u slučaju smrzavanja kod visoke vlage i niske temperature.
 
No, ovo ne bi bio vrhunski klima uređaj da ne nudi i vrhunsku filtraciju zraka, nešto što je sve informiranijim kupcima postalo itekako bitno. Kao odgovor na sve zahtjevnije zdravstvene situacije, AUX HALO dolazi opremljen s ugrađenom UV lampom, odnosno ultraljubičastom lampom koja je dobro poznato i efikasno rješenje za sterilizaciju u brojnim industrijama i vrstama poslovanja. Neutralizira viruse, bakterije i gljivice (plijesan) te nadopunjuje već odličnu postojeću filtraciju. Za tako efikasnu filtraciju pobrinuti će se filter s aktivnim ugljenom i filter s vitaminom C. Zajedno pružaju zaista visoku razinu zaštite i kvalitete zraka te pomažu u prevenciji bolesti dišnih puteva, alergija i neugodnih mirisa. Uz sve već navedene vrhunske karakteristike moramo spomenuti i to da je korištenje ovog uređaja jednostavno užitak.
 
Uz direktnu kontrolu nad radom uređaja po vašim željama, ukoliko dobro podesite njegove brojne funkcije on je u mogućnosti raditi praktički automatski. Samo neke od brojnih funkcija su: Održavanje 8°C u prostoru, Timer, Turbo, Slijedi me, Automatski restart, 4D protok zraka, Samodijagnostika te brojne druge. I za šećer na kraju, naravno da ovaj model uz standardni infracrveni daljinski upravljač dolazi s WiFi modulom (ovaj odlični dodatak omogućuje upravljanje i podešavanje funkcija klima uređaja putem posebne aplikacije na vašem pametnom telefonu ili tabletu) i naravno da je već uključen u cijenu.
Snaga hlađenja (kW) 2,70 (0,65 - 4,00)
Snaga grijanja (kW) 3,20 (0,93 - 4,20)
SEER 8,50
SCOP 4,60
Napon priključka (V, Hz) 220-240, 50 Hz
Radna tvar/GWP R32
Količina rashladog sredstva (kg) 0,60
Godišnja potrošnja energije - HL (kWh) 111
Godišnja potrošnja energije - GR (kWh) 883
Dimenzije UJ (V׊×D) (mm) 294×881×194
Dimenzije VJ (V׊×D) (mm) 555×785×300
Težina UJ (kg) 9,5
Težina VJ (kg) 26
Protok zraka UJ (m3/h) 400/500/550/600
Protok zraka VJ (m3/h) 2500
Kapacitet odvlaživanja (L/h) 1
Promjer cijevi - plin (mm)(col) 9,52 (3/8)
Promjer cijevi - tekućina (mm)(col) 6,35 (1/4)
Maksimalna duljina cijevi (m) 20
Maksimalna visinska razlika (m) 10
Prednapunjeno za duljinu (m) 7
Dodatno punjene po metru (g) 15
Područje rada hlađenje/grijanje (°C) 16~49°C / -20~30°C

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se