ŠIROKI ASORTIMAN KLIMA UREĐAJA PO POVOLJNIM CIJENAMA! BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 130€! PLAĆANJE DO 36 RATA!
AKCIJSKA
PONUDA
KLIME PO
SNAZI
KLIME PO
PROIZVOĐAČU
KLIME PO
CIJENI

Vizija i misija

Vizija
 
Postati vodeći regionalni lider u web prodaji opreme za hlađenje i grijanje. Naš cilj je vrhunskim proizvodima stvoriti ugodno životno i zdravo okruženje za naše kupce. U ponudi imamo samo provjerenu opremu renomiranih svjetskih proizvođača koji već imaju veliki broj zadovoljnih korisnika diljem svijeta. Kombinacijom visokokvalitetnog proizvoda i profesionalne montaže i servisa od strane naših instalatera i partnera, garancija su našeg poslovnog uspjeha, te zadovoljstva dosadašnjih i budućih kupaca.
 
Misija
 
Za nas je kupac uvijek na prvom mjestu i trudimo se da povoljnim cijenama, individualnim pristupom svakom klijentu, stručnošću i ljubaznošću našim kupcima na najbolji mogući način pružimo pomoć. Naš odnos s Vama temelji se na korektnom pristupu, tako da na Vaša pitanja, želje ili primjedbe odgovaramo u najkraćem mogućem roku. Pokušavamo biti što pristupačniji, kako bi Vam svaki put iznova omogućili vrhunske proizvode svjetskih proizvođača u najkraćem mogućem roku, a pritom ne zaboravljamo na konkurentne cijene!
 
Sva ograničenja koja se mogu pojaviti pretvaramo u nove mogućnosti i priliku za rast i razvoj. Zajedno sa našim kupcima razrađujemo sve varijante, i u ovisnosti od njegovim potrebama, pronalazimo najoptimalnija rješenja.

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više