ŠIROKI ASORTIMAN KLIMA UREĐAJA PO POVOLJNIM CIJENAMA! BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 130€! PLAĆANJE DO 36 RATA!
AKCIJSKA
PONUDA
KLIME PO
SNAZI
KLIME PO
PROIZVOĐAČU
KLIME PO
CIJENI

Upoznajte brandove koje nudimo

SAMSUNG

 
SAMSUNG KLIMA UREĐAJI
Klima koju voliš
 
Više od 40 godina stalne inovacije
 
Kao svjetski lider u tehnologiji, Samsung zahvaljujući svojim stalnim inovacijama i tehnološkim napretcima mijenja svijet elektronike. U posljednjih 40 godina primjenjuje isti inovativni trend u klimatizaciji. Zahvaljujući izuzetnom dizajnu i naprednim mogućnostima, Samsung klimatizacijska rješenja donose revoluciju u svijetu klimatizacije.
Samsung
  • 1974 - Proizveden prvi klimatizacijski uređaj prozorskog tipa (WAC).
  • 1975 - Proizveden mono split klimatizacijski uređaj za stambene objekte (RAC).
  • 1992 - Proizvedeni sistemski klimatizacijski uređaji (SAC).
  • 2000 - Predstavljena vodom hlađena dizalica topline (DVM Water).
  • 2007 - Predstavljen najveći svjetski kapacitet VFR sustava (DVM+4), 22HP, Max 88HP.
  • 2012 - Predstavljen mono split klimatizacijski uređaj za stambene objekte s Wi-Fi upravljanjem.
  • 2013 - Predstavljen mono split klimatizacijski uređaj za stambene objekte dizajna Triangle Design™.
  • 2014 - Predstavljen TDM koncept - dizalica topline s više unutarnjih jedinica (hidro+zidna/kazetna/kanalna).
  • 2015 - Predstavljeni kružna kazetna jedinica 360 Cassette i VRF snage 30HP (DVM).
  • 2017 - Predstavljena WindFree™ zidna jedinica.
  • 2018 - Predstavljena WindFree™ kazetna jedinica.
  • 2019 - Predstavljena ClimateHub- dizlica topline s integriranim spremnikom za vodu
  • 2020 - Predstavljena nova WindFree™ zidna jedinica.
  • 2021 - Predstavljena nova WindFree™ zidna jedinica i filter PM 1.0 za pročišćavanje zraka
 
 
WindFree™
 
Promjenite pogled na klimatizaciju
 
Zahvaljujući WindFree™ tehnologiji klimatizirani prostori postaju još ugodniji. Kroz tisuće mikrorupica Samsung klimatizacijske jedinice WindFree™ ugodno istrujavaju zrak bez osjećaja propuha. S obzirom na izuzetno tihi način rada te Wi-Fi daljinskom upravljanju putem aplikacije postiže se maksimalna ugoda u prostoru.
 
Samsung

SmartThings

Aplikacija SmartThings vam pomaže da što bolje iskoristite proizvode u svojem domu - primjerice, može vam pružiti pomoć u upravljanju rasvjetom, zakazivanju pranja rublja ili nadzoru doma. Svi Samsung proizvodi koji imaju Wi-Fi povezivanje, kao i kompatibilni drugih proizvođača mogu se povezati na SmartThings aplikaciju, automatizirati rad prema odabranim parametrima i upravljati na daljinu. Omogućuje vam kontrolu u domu ili izvan njega.
 
Upotreba ovih uređaja postaje jednostavna zahvaljujući intuitivnoj aplikaciji za upotrebu na uređajima iOS ili Android. Uređajima također možete upravljati s pomoću bilo kojeg vodećeg glasovnog asistenta. Također, platforma ne ugrožava sigurnost za potrebe otvorenosti time što upotrebljava Knox, vodeću Samsung platformu s visokom razinom sigurnosti za zaštitu podataka.
 
SmartThings također ima svoj asortiman pametnih senzora, kamera i utikača kako biste svojem domu mogli podariti dodatne pametne značajke, a sebi više mira. Primajte sigurnosne obavijesti, otkrijte curi li negdje voda ili zakažite uključivanje svjetla dok ste vani.
 
Pametan dom činimo još jednostavnijim!
 
Samsung
 
 
Rješenje za daljinsko upravljanje i nadzor
 
Upravljanje klima uređajima je zaista jednostavno zahvaljujući aplikaciji SmartThings koja vam omogućuje upravljanje uređajima putem mobilnog telefona ili tableta. Uz klima uređaje, SmartThings aplikacija omogućuje integriranje svih Samsung uređaja kao temelj za pametno kućanstvo. Još jedna funkcija koja vam olakšava korištenje samog uređaja je glasovno upravljanje. 
 
Umjetna inteligencija (AI) pritiskom na jedan gumb na daljinskom upravljaču omogućuje prepoznavanje i odabir funkcija ili načina rada koji najbolje odgovaraju određenoj situaciji tj. uvjetima u prostoriji kao i vašim uobičajenim navikama.
 
Moguće je s lakoćom nadzirati i upravljati s do 16 unutarnjih jedinica upotrebljavajući aplikaciju SmartThings.
 
Samsung
 
 
Poboljšana udobnost
Značajka glasovnog upravljanja dostupna je zahvaljujući Bixby aplikaciji za mobilne telefone. Temperaturama je u svakom trenutku moguće upravljati i na daljinu s pomoću aplikacije SmartThings.
 
 
Personalizirano klimatsko okruženje
Radi u skladu s korisničkim postavkama koje sami postavite. Funkcija geo lociranja (geofencing) omogućuje da se temperatura automatski postavi na željenu kada se korisnik približi zgradi ili kući (vi postavljate udaljenost na kojoj želite da se uređaj uključi i dočeka vas željena temperatura u vašem poslovnom ili stambenom prostoru).
 
 
Nadzor potrošnje energije
Potrošnju energije moguće je nadzirati na dnevnoj, tjednoj i mjesečnoj razini.
 
 
Novosti 2021.
 
Filtar PM1.0
 
Samsung uvodi naprednu tehnologiju filtriranja odnosno kazetne i zidne jedinice s filtrom PM1.0 koji otklanja najsitnije čestice prašine, grinja, peludi i plijesni.
 
Spriječite udisanje sitnih čestica iz zraka. Filtar za čestice PM 1.0 zrak održava iznimno čistim tako što hvata čak i mikročestice. U potpunosti pokriva ulaz za zrak i djeluje dvostruko brže od filtra za čestice PM 2.5, pa stoga čišćenje obavlja brzo i temeljito. Svjetla u boji također pokazuju trenutačnu kvalitetu zraka, a laserski senzor otkriva kad je zrak prljav kako bi se čišćenje moglo automatski obaviti. Filtar je također periv, što znači da je održavanje jednostavno i isplativo.
 
Filtar PM1.0 otklanja najsitnije čestice prašine sve do 0,3 µm i sterilizira do 99 % filtriranih bakterija. Učinak je osiguran, a postiže se zahvaljujući snažnom elektrostatičnom naboju koji nastaje s pomoću četkice i posebnih elektroda.
 
Samsung
 
* Sastavni dio zidne jedinice WindFree Pre 1.0, moguće kao dodatna oprema za 360 kazetnu jedinicu. četverosmjernu kazetnu jedinicu i WindFree i jednosmjernu kazetnu jedinicu WindFree.
 
 
Funkcija Freeze Wash
 
Funkcija Freeze Wash periodičnim čišćenjem održava proizvod čistim čak i prije nego li izmjenjivač topline postane prljav. Uklanja prašinu i prljavštinu oko izmjenjivača topline.
 
Samsung
 
ČIŠĆENJE U 3 KORAKA
  1. Korak - Zamrzavanje
    Zamrzavanje izmjenjivača topline unutarnje jedinice na temperaturu do -15°C kako bi je pokrilo mrazom.
  2. Korak - Odmrzavanje
    Led se odmrzava puhanjem te nastaje voda kojom se ispire prljavština.
  3. Korak - WindFree sušenje
    Suši se sva vlaga koja je ostala na izmjenjivaču topline.
Funkcija Freeze Wash doprinosi uštedi ukupnih troškova, a čišćenje možete samo jednostavno započeti daljinskim upravljačem ili putem mobilne aplikacije. Svakih 480 sati dobijete obavijest putem mobilnog telefona kada je vrijeme za čišćenje. 
 
 
Upoznaj ostalu tehnologiju
 
Filtar Tri-Care
 
Filtar Tri-Care prekriven je zeolitom, mineralom s ionskim srebrom koji omogućava filtriranje do 99 % virusa i bakterija na temelju ispitivanja društva Intertek i do 98 % alergena iz obrađenog zraka.
 
Samsung
 
* sastavna oprema za modele WindFree™ Elite i WindFree™ Avant.
 
 
Filtar Easy Filter Plus
 
Filtar s izuzetno gustom mrežom koja održava isparivač čistim i otklanja prašinu. Osim toga lako se vadi i čisti.
 
Samsung

* sastavni je dio opreme za modele WindFree™ Pure 1.0 i WindFree™ Deluxe, WindFree™ Elite, WindFree™ Avant i Cebu.
 
 
Funkcija Auto Clean
 
Funkcija automatskog čišćenja može se aktivirati daljinskim upravljačem. 
 
Unutrašnjost klima uređaja održavajte čistom bez ikakvog napora!
 
Nakon što završi s radom, funkcija Auto Clean automatski suši izmjenjivač topline uz pomoć postupka u 3 koraka. Uklanja vlagu tako što u trajanju od 10 do 30 minuta upuhuje zrak. Na taj način sprječava nakupljanje bakterija i neugodnih mirisa.
 
Samsung 
  1. Korak - Funkcija automatskog čišćenja Auto Clean u trajanju od 10 minuta s otvorenom lopaticom.
  2. Korak - Nakon provjere unutarnje vlažnosti i temperature nastavlja s funkcijom Auto Clean sa zatvorenom lopaticom još 10 minuta.
  3. Korak - Još jednim provjerava vlažnost i temperaturu te prema potrebi nastavlja još 10 minuta.
 
 
Senzor za detekciju kretanja
 
Hladi vas učinkovito i djelotvorno ovisno o vašem kretanju.
 
Detektira kad ste odsutni i automatski se prebacuje na način rada za uštedu energije te tako postiže uštedu i do 43 %.
 
Samsung
 
Učinkoviti rashladite svoj dom bez obzira na to gdje se nalazite. Senzor za detekciju kretanja detektira ako nema kretanja više od 20 minuta i automatski se prebacuje na način rada WindFree™ radi uštede energije. Nakon 40 minuta povećava temperaturu za 2 °C u načinu rada WindFree™. Nakon još 40 minuta povećava temperaturu za 2 °C u načinu rada WindFree™ ili prelazi u stanje pripravnosti (Soft Off). Čim detektira bilo kakvu aktivnost, vraća se na normalan rad. Možete ga postaviti na način da zrak ne puše prema vama ili vas slijedi dok se krećete.
 
Samsung
 
 
Funkcija AI Auto Comfort
 
Automatski optimizira hlađenje na način da analizira vaše navike korištenja i životne uvjete. 
 
Samsung
  1. Brzo hladi prostoriju s pomoću načina rada Brzo hlađenje.
  2. Postavlja optimalnu vlažnost s pomoću načina rada za odvlaživanje.
  3. Kada se postigne zadana temperatura, automatski se prebacuje u način rada WindFree™ kako bi se održala željena temperatura.
 
 
Iskusite inteligentan način života uz funkciju AI Auto Comfort! Kako bi život učinila jednostavnijim i učinkovitijim, ova funkcija automatski optimizira razne načine rada tako što analizira uvjete u prostoriji i vaše obrasce upotrebe. Na temelju odabrane i vanjske temperature automatski se prebacuje na najprikladniji način rada, uključujući načine rada WindFree™, Brzo hlađenje, Normalno hlađenje i Grijanje, i to kako bi se održali optimalni uvjeti u prostoriji i kako biste se osjećali ugodno.
 
 
WindFree™
 
Klima koju voliš
 
WindFree™ tehnologija pretvara neugodni izravni propuh u blagi povjetarac, što čini proizvode idealnim za svaki prostor.
 
Samsung
 
Kako funkcionira WindFree™ tehnologija:
- Brzo hlađenje i odvlaživanje zraka. Zahvaljujući većem ventilatoru, u usporedbi s drugim modelima na tržištu, omogućuje se veći protok zraka.
- Nakon postizanja željene temperature, WindFree™ način rada se automatski aktivira. Lamele se zatvaraju.
- Svježina se nastavlja ravnomjerno širiti kroz tisuće mikrorupica kako bi se održavala željena temperatura
 
WindFree™ je jedini klima uređaj na tržištu koji ima brzinu izlaznog zraka nižu od 0,15 m/s, takozvani "miran zrak".
 
 
A+++ energetska učinkovitost
 
Samsung 
 
Nova generacija WindFree™ uređaja postiže maksimalnu energetsku učinkovitost koja je dostupna na tržištu: A+++/A+++, osiguravajući na taj način još nižu potrošnju prilikom hlađenja i grijanja. Uz to, senzor pokreta aktivira ili deaktivira klima uređaj na temelju prisutnosti ili odsutnosti ljudi u okruženju, smanjujući nepotrebnu potrošnju.
 
 
Smart funkcije
 
Samsung
 
Upravljanje klima uređajem je zaista jednostavno. Zahvaljujući aplikaciji SmartThings možete upravljati klima uređajem sa svog pametnog telefona. Olakšano upravljanje uređajem je moguće zbog funkcije glasovnog upravljanja. Umjetna inteligencija (AI) na uređaju omogućuje prepoznavanje i odabir funkcije ili načina rada koji najviše odgovara određenoj situaciji u prostoriji i to pritiskom jedne tipke na daljinskom upravljaču.
 
 
MONOSPLIT LINIJA PROIZVODA
 
  • Način rada WindFree™ sprječava izravan dotok zraka s pomoću 23.000 mikrorupica.
  • Sadrži filter PM1.0 koji djeluje kao pročišćavač zraka, a može filtrirati čestice prašine do 0,3 μm/mikrona i sterilizirati mikroorganizme s pomoću elektrostatičkog punjača, omogućavajući čist i filtriran zrak.
  • Funkcija umjetne inteligencije: jedinica analizira korisničke postavke i automatski prelazi na odovarajući način rada s obzirom na uvjete.
  • Integrirani Wi-Fi: daljinsko upravljanje moguće je zahvaljujući aplikaciji SmartThings kojom je moguće upravljati Samsungovim i ostalim kompatibilnim uređajima.
  • Funkcija AutoClean: sprjelava stvaranje neugodnih mirisa i bakterija u izmjenjivaču.
  • Funkcija Freeze Wash: za dubinsko čišćenje isparivača.
  • Dostupno samo u monosplit verziji.
  • A++/A++
  • Tihi rad (od 19 dBA)
  • Opcija WindFree™ neutralizira izravni propuh zahvaljujući 23.000 mikrorupica.
  • Funkcija umjetne inteligencije (AI) analizira i pamti korisnikov način korištenja jedinice te automatski koristi način rada koji je najprikladniji trenutnoj situaciji uzimajući pri tome u obzir unutarnju i vanjsku temperaturu, željenu temperaturu te vrijeme rada.
  • Integrirani Wi-Fi: daljinsko upravljanje moguće je zahvaljujući aplikaciji SmartThings, koja omogućuje kontrolu nad Samsung i ostalim kompatibilnim uređajima.
  • Unutarnje jedinice su kompatibilne s vanjskim multisplit jedinicama.
  • A+++/A+++
  • Izuzetno tih - Tihi rad (od 16 dBA)
  • Tri-Care filter
  • Senzor pokreta
  • Opcija WindFree™ neutralizira izravni propuh zahvaljujući 23.000 mikrorupica.
  • Funkcija umjetne inteligencije (AI) analizira i pamti korisnikov način korištenja jedinice te automatski koristi način rada koji je najprikladniji trenutnoj situaciji uzimajući pri tome u obzir unutarnju i vanjsku temperaturu, željenu temperaturu te vrijeme rada.
  • Integrirani Wi-Fi: daljinsko upravljanje moguće je zahvaljujući aplikaciji SmartThings, koja omogućuje kontrolu nad Samsung i ostalim kompatibilnim uređajima.
  • Unutarnje jedinice si kompatibilne s vanjskim multisplit jedinicama.
  • A++/A++
  • Tihi rad (od 16 dBA)
  • Tri-Care filter
  • Opcija WindFree™ neutralizira izravni propuh zahvaljujući 21.000 mikrorupica.
  • Funkcija umjetne inteligencije (AI) analizira i pamti korisnikov način korištenja jedinice te automatski koristi način rada koji je najprikladniji trenutnoj situaciji uzimajući pri tome u obzir unutarnju i vanjsku temperaturu, željenu temperaturu te vrijeme rada.
  • Integrirani Wi-Fi_ daljinsko ipravljanje moguće je zahvaljujući aplikaciji SmartThings, koja mogućuje kontrolu nad Samsung i ostalim kompatibilnim uređajima.
  • Unutarnje jedinice su kompatibilne s vanjskim multisplit jedinicama.
  • A++/A+
  • Tihi rad (od 19 dBA)
  • Tri-Care filter
  • Funkcija umjetne inteligencije (AI) analizira i pamti korisnikov način korištenja jedinice te automatski koristi način rada koji je najprikladniji trenutnoj situaciji uzimajući pri tome u obzir unutarnju i vanjsku temperaturu, željenu temperaturu te vrijeme rada.
  • Integrirani Wi-Fi: daljinsko upravljanje moguće je zahvaljujući aplikaciji SmartThings, koja omogućuje kontrolu nad Samsung i ostalim kompatibilnim uređajima.
  • Unutarnje jedinice su kompatibilne s vanjskim multisplit jedinicama.
  • A++/A+
  • Tihi rad (od 19 dBA)
  • Funkcija Auto Clean automatski pokreće ventilator radi uklanjanja prašine i vlage u izmjenjivaču topline.
  • Easy Filter Plus nalazi se s vanjske strane, na vrhu, tako da se lako vadi i čisti.
  • Unutarnje jedinice su kompatibilne s vanjskim multisplit jedinicama.
  • A++/A+
  • Tihi rad (od 19 dBA)
  • Dostupan samo u Monosplit varijanti.
  • Tih i ugodan rad.
  • A++/A
 
 
Nordic WindFree™ zidna jedinica
 
Nove performanse i veća ugodnost
 
Samsung predstavlja novu generaciju Nordic jedinica s naprednim performansama za grijanje te skladnim i elegantnim dizajnom. Povezivost je također poboljšana zahvaljujući funkciji glavnog upravljanja i funkciji umjetne inteligencije.
 
Nordic linija proizvoda - klime za sva godišnja doba
Nordic jedinice imaju velik kapacitet grijanja pri niskim temperaturama okoline, čak i do -30 °C, tako da će Vaš dom uvijek biti topao i ugodan.
 
Kako funkcionira WindFree™ tehnologija:
  • Brzo hlađenje i odvlaživanje zraka. Zahvaljujući većem ventilatoru, u usporedbi s drugim modelima na tržištu, omogućuje se veći protok zraka.
  • Nakon postizanja željene temperature, WindFree™ način rada se automatski aktivira. Lamele se zatvaraju.
  • Svježina se nastavlja ravnomjerno širiti kroz tisuće mikrorupica kako bi se održavala željena temperatura.
Samsung 
 
Učinkovito grijanje
Vanjska jedinica opremljena je baznim grijačem koji sprječava njezino smrzavanje, a također ima dodatni odvodni otvor za poboljšavanje odvodnje eventualne vode. Stoga jedinica nastavlja učinkovito raditi u nalinu rada za grijanje čak i na -30 °C, i to bez smrzavanja.
 
Samsung
 
Energetska učinkovitost
Nordic jedinice mogu se podesiti na održavanje unutarnje temperature od 8 °C u grijanju. Nova generacija Nordic WindFree™ uređaja postiže maksimalnu energetsku učinkovitost koja je dostupna na tržištu: A+++/A+++, osiguravajući na taj način još nižu potrošnju prilikom hlađenja i grijanja.
 
Samsung
 
Smart funkcije
Upravljanje klima uređajima je stvarno jednostavno zahvaljujući aplikaciji SmartThings, pametnim telefonom možete upravljati klima uređajima. Olakšano upravljanje uređajem moguće je zahvaljujući funkcijama glasovne kontrole. Umjetna inteligencija (AI) na uređajima omogućuje prepoznavanje i odabir funkcija ili načina rada koji najbolje odgovaraju određenoj situaciji u sobi pritiskom na jedan gumb na daljinskom upravljaču.
 
Samsung
 
  • Opcija WindFree™ neutralizira izravan propuh zahvaljujući 23.000 mikro rupica.
  • Grijanje na do -30 °C vanjske temperature.
  • Funkcija umjetne inteligencije (AI) analizira i pamti korisnikov način korištenja jedinice te automatski koristi način rada koji je najprikladniji trenutnoj situaciji uzimajući pri tome u obzir unutarnju i vanjsku temperaturu, željenu temperaturu te vrijeme rada.
  • Integrirani Wi-Fi: daljinsko upravljanje moguće je zahvaljujući aplikaciji SmartThings, koja omogućuje kontrolu nad Samsung i ostalim kompatibilnim uređajima.
  • Tihi rad (od 17 dBA)
  • Tri-Care filter
  • Grijanje na do -30 °C vanjske temperature.
  • Funkcija umjetne inteligencije (AI) analizira i pamti korisnikov način korištenja jedinice te automatski koristi način rada koji je najprikladniji trenutnoj situaciji uzimajući pri tome u obzir unutarnju i vanjsku temperaturu, željenu temperaturu te vrijeme rada.
  • Integrirani Wi-Fi: daljinsko upravljanje moguće je zahvaljujući aplikaciji SmartThings, koja omogućuje kontrolu nad Samsung i ostalim kompatibilnim uređajima.
  • Tihi rad (od 18 dBA)
  • Grijanje na do -30 °C vanjske temperature.
  • Funkcija umjetne inteligencije (AI) analizira i pamti korisnikov način korištenja jedinice te automatski koristi način rada koji je najprikladniji trenutnoj situaciji uzimajući pri tome u obzir unutarnju i vanjsku temperaturu, željenu temperaturu te vrijeme rada.
  • Integrirani Wi-Fi: daljinsko upravljanje moguće je zahvaljujući aplikaciji SmartThings, koja omogućuje kontrolu nad Samsung i ostalim kompatibilnim uređajima.
  • Tihi rad (od 19 dBA)
 
 
MULTISPLIT LINIJA PROIZVODA
 
WindFree™ Elite unutarnja zidna jedinica za multi sustav
  • WindFree™ tehnologija
  • A+++/A+++
  • Funkcija umjetne inteligencije (AI)
  • Upravljanje putem SmartThings aplikacije i glasovnog asistenta
  • Izuzetno tih - Tihi rad (od 16 dBA)
  • Tri-Care filter
  • Senzor pokreta
  • Dostupno i u izvedbi 2 kW
WindFree™ Comfort unutarnja zidna jedinica za multi sustav
  • WindFree™ tehnologija
  • A++/A+
  • Funkcija umjetne inteligencije (AI)
  • Upravljanje putem SmartThings aplikacije i glasovnog asistenta
  • Tihi rad (od 19 dBA)
  • Tri-Care filter
  • Dostupno i u izvedbi 2 kW
WindFree™ Avant unutarnja zidna jedinica za multi sustav
  • WindFree™ tehnologija
  • A++/A++
  • Funkcija umjetne inteligencije (AI)
  • Upravljanje putem SmartThings aplikacije i glasovnog asistenta
  • Tihi rad (od 16 dBA)
  • Tri-Care filter
  • Dostupno i u izvedbi 2 kW
Cebu unutarnja zidna jedinica za multi sustav
  • A++/A+
  • Integrirana Wi-Fi kontrola
  • Funkcija umjetne inteligencije (AI)
  • Upravljanjem putem SmartThings aplikacije i glasovnog asistenta
  • Tihi rad (od 19 dBA)
  • Dostupno i u izvedbi od 2 kW
Luzon unutarnja zidna jedinica
  • A++/A+
  • Tihi rad (od 19 dBA)
  • Dostupno i u izvedbi od 2 kW
 
Mini WindFree™ četverosmjerna kazetna jedinica za multi sustav
  • WindFree™ način rada s pomoću 9.000 mikrorupica omogućuje hlađenje prostora bez izravnog propuha tj. ispuhivanja zraka.
  • Nova krilca s dubinom od 66 mmomogućuju veći protok zraka.
  • Ispuh zraka s pojedinačno podesivim krilcima između 32° i 75°.
  • Može se upravljati putem aplikacije na pametnom telefonu i tabletu.
  • Ugrađena pumpa za odvod kondenzata (750 mmH2O); uključen antibakterijski filter.
  • Panel dimenzija 620x620 mm.
 
WindFree™ jednosmjerna kazetna jedinica za multi sustav 
  • WindFree™ način rada kako biste izbjegli izravan propuh.
  • Dovod zraka u jednom smjeru s podesivim krilcima.
  • Tangencijalni ventilator s jednofaznim motorom; visina od samo 135 mm.
  • Ugrađena pumpa za odvod kondenzata (750 mmH2O); uključen antibakterijski filter.
  • Wi-Fi komplet (neobavezno).
Konzolne jedinice za multi sustav
  • Mogućnost samo vertikalne ugradnje.
  • Ventilator s inverter motorom.
  • Uključen filter za prašinu.
  • Mogućnost postavljanja dvostrukog dovoda zraka s gornje i donje rešetke za grijanje.
  • Uključen bežični daljinski upravljač.
  • Maksinalni tihi rad 23 dBA.
  • Dubina od samo 199 mm.
Slim/MSP kanalna jedinica
  • Ventilator s inverter motorom.
  • Podesiva glava do 40PA; debljina samo 200 mm.
  • Pumpa za odvod kondenzata 750 mmH2O (opcija).
  • Uključen antibakterijski filter.
 
KOMERCIJALNA LINIJA
 
WindFree™ - jedini sustav s tisućama mikrorupica i bez izravnog dotoka zraka
 
Samsung komercijalnu liniju upotpunjuju inovativna četverosmjerna kazetna jedinica Mini i kazetna jedinica 90x90 cm opremljene tehnologijom WindFree™. Jedinice su opremljene krilcima s mikrorupicama koje omogućavaju ravnomjerno osvježenje bez izravnog dotoka zraka pružajući pritom ugodan životni prostor.
 
1. FAZA - Brzo hlađenje
Načinom rada "Fast Cooling" brzo se postiže željeno osvježenje.
 
2. FAZA - Način rada WindFree™
Održavanje ravnomjerne temperature koristeći se načinom rada WindFree™ te sprječavanje izravnog dotoka zraka putem 15.700 mikrorupica (9.000 za model Mini).
 
Linija s vrhunskim učinkom
 
Komercijalna linija s visokom učinkovitosti osigurava vrhunski učinak u svim uvjetima.
 
ZNAČAJKE:
  • Opremljenost kompresorima Twin Rotary BLDC koji održavaju visoku učinkovitost te smanjuju vibracije i buku.
  • Vrhunska učinkovitost pri hladnim i toplim temperaturama uz jedinice koje dosežu razred energetske učinkovitosti A++.
  • Radni raspon povećan na -20 °C pri niskim temperaturama i na -25 °C pri visokim temperaturama.
  • Jedinicama je moguće daljinski upravljati Wi-Fi opremom MIM-H04EN.
  • Raspoložive su unutarnje četverosmjerne kazetne jedinice Mini i 90x90, zidne jedinice i kanalni uređaji.
 
Kompaktne i lagane vanjske jedinice
Nove vanjske jedinice laganije su i manjih dimenzija u usporedbi s konvencionalnim proizvodima. Vanjske jedinice imaju jedan ili dva ventilatora u skladu sa snagom proizvoda. Ciljevi se mogu ugraditi u četiri različita smjera zbog čega je montaža iznimno prilagodljiva.
 
Samsung 
 
Raspon graničnih vrijednosti
Širi raspon graničnih vrijednosti temperature omogućava rashladnom sustavu rad na vanjskim temperaturama od -15 °C do 50 °C i zagrijavanje na temperaturama od -20 °C do 24 °C.
 
Samsung 
 
Ugodna temperatura
Sustav Smart Inverter prilagođen je kako bi održavao stabilnom željenu temperaturu bez većih fluktuacija temperature.
 
Samsung 
 
Brzo postizanje temperature
Sustavom Smart Inverter sobna temperatura postiže se 15 % brže pri hlađenju i 50 % pri zagrijavanju u usporedbi s klasičnim sustavom on/off.
 
Samsung 
 
Oprema i upravljanje
Unutarnji kanalni sustavi raspolažu novom opremom Plenum i Kit multi zona za istovremenu klimatizaciju više prostorija ili prostranih prostorija otvorenog tipa. Samsung upravljački sustavi kompatibilni su sa svim linijama proizvoda čime je omogućeno pametno i intuitivno upravljanje.
 
Samsung 
 
ClimateHub DIZALICE TOPLINE
 
Jednostavnije do ugodne temperature doma zahvaljujući ClimateHub sustavu - Samsung integrirano rješenje za grijanje i opskrbu toplom vodom u kućanstvu. Jednostavnom instalacijom i puštanjem u rad, tihim načinom rada te pametnim povezivanjem i upravljanjem, održavanje udobnosti doma nikada nije bilo tako jednostavno.
 
Samsung 
 
Tihi rad
Klimatizacijski sustavi današnjice trebaju udovoljavati sve strožim zahtjevima u pogledu razine buke i ograničenja zvučnih smetnji u okružju doma. Tihi način rada Samsung ClimateHub sustava od 4 koraka omogućuje korisnicima smanjenje razine buke na do 35 db(A).
 
Samsung
 
Jednostavna instalacija
Integrirana hidrojedinica sa spremnikom odlikuje se kompaktnim i modularnim dizajnom. Jednostavna je za instalaciju zahvaljujući tvornički postavljenim hidrauličkim elementima i oknu za servisiranje na prednjoj strani. Uz intuitivne mogućnosti servisiranja, pokretanje je moguće odrediti uz ulaganje minimalnog napora.
 
Samsung
 
Pametno povezivanje
ClimateHub sustavom moguće je upravljati na daljinu. Korištenjem opcionalnog Wi-Fi seta, korisnici mogu upravljati različitim dijelovima sustava putem aplikacije Samsung SmartThings uključivati ga i isključivati, upravljati i nadzirati njegove funkcije, uključujući i upravljanje s do najviše 16 unutarnjih jedinica, s bilo kojeg mjesta i u svakom trenutku.
 
 
ClimateHub Mono
 
ClimateHub Mono konfiguracija sastoji se od jedne vanjske jedinice koja uključuje hidraulički sustav, što pojednostavljuje instalaciju i uporabu. Mogućnosti sustava moguće je dodatno povećati njegovim spajanjem na Smart Grid mrežu ili fotonaponske čelije (PV).
 
Samsung
 
 
ClimateHub Split
 
ClimateHub Split konfiguracija sastoji se od jedne vanjske jedinice koja je cijevima za protok rashladne tvari spojena s hidrojedinicom  s integriranim spremnikom. Mogućnost sustava moguće je dodatno povećati njegovim spajanjem na Smart Grid mrežu ili fotonaponske čelije (PV).
 
Samsung
 
 
ClimateHub TDM Plus
 
TDM Plus je integrirani sustav zrak-voda (A2W) i zrak-zrak (A2A) te se radi o cjelovitom klimatizacijskom rješenju za Vaš dom. Može se upotrebljavati tijekom cijele godine, za potrebe grijanja i hlađenja kako bi se uklopilo u vakoj situaciji i zadovoljio čitav niz potreba korisnika. Sustav omogućuje podno grijanje/hlađenje te radijatorsko grijanje kao i hlađenje prema načelu zrak-zrak s brojnim mogućnostima klimatizacije. Mogućnosti sustava moguće je dodatno povećati njegovim spajanjem na Smart Grid mrežu ili fotonaponske čelije (PV).
 
Samsung
 
 
 
LINIJA DVM CHILLER
 
Flash Injection i dvostruki inverter
 
Sustav DVM CHiller kombinira Samsung kompresor Scroll Inverters s novom tehnologijom Flash Injection.
 
Ubrizgavanje plina primijenjeno u Samsung scroll kompresorima iskorištava ciklus s ekonomizatorom koji uključuje ubrizgavanje pare u spiralu kompresora pod srednjim pritiskom. Ciklus ubrizgavanja plina koji se odvija u pojedinačnom kompresoru simulira dvostupnjski ciklus s međustupnjem hlađenja: kao što je prikazano u ilustraciji, dio tekuće radne tvari na izlazu iz kondenzatora hladi se ekspanzijskim ventilom, zatim se pomovo upotrebljava za hlađenje glavnog ciklusa izmjenjivačem topline. Zagrijana para koja proizlazi iz razmjene, umjesto povrata u ciklus kompresora, najprije se ubrizgava unutar istoga skraćujući kompresiju. Jače rashlađivanje uz smanjenu potrošnju energije dovodi do bolje djelotvornosti i učinkovitosti također pri nižim temperaturama koje rastu do 25 %.
 
Osim toga, zahvaljujući elektromagnetskom ventilu ,pguće je isključiti sustav ubrizgavanja para smanjujući kapacitete hlađenja: time se omogućuje preciznija prilagodba kapaciteta s obzirom na željeno opterećenje.
 
Svaka vanjska jedinica DVM Chiller sadržava dva inverter kompresora koji  mogu djelovati samostalno ili simultano kako bi se postigla optimalna učinkovitost. Osim toga, naizmjenični rad kompresora osigurava dugotrajnost i sigurnost.
 
Samsung
 
Ventilokonvektor
 
Sustav DVM Chiller može se povezati s novom Samsung linijom ventilokonvektora za modele 360 kazetne jedinice, četverosmjerne i jednosmjerne kazetne jedinice koje se ističu po privlačnom dizajnu. Samsungova linija ventilokonvektora može se povezati i sa sustavima Chiller drugih proizvođača sa sustavom od dvije ili četiri cijevi.
 
Lokalni i centralizirani nadzor
Moguće je upotrijebiti isto lokalno/centralizirano upravljanje sustavima DVM S sa varijabilnim protokom radne tvari i za nadzor sustava ventilokonvektora s pomoću prikladnih kartica za sučelje. Mnogobrojne su prednosti jedinstvenog centraliziranog nadzora koji omogućava nadzor i provjeru čitave Samsung klimatizacijske linije (stambena jedinica monosplit i multisplit, DVM S sustavi s varijabilnim protokom radne tvari, DVM Chiller i dizalice topline Zrak-Voda EHS) čime se izbjegava instalacija nadzornog sustava drugih proizvođača.
 
Samsung
 
Način rada
Spajanje više jedinica u jedinstveni sustav omogućava prilagodbu rada u skladu sa željenim opterećenjem kako bi se uvijek održavala maksimalna učinkovitost:
1. SLUČAJ: Pod nižim opterećenjem različite vanjske jedinice uključuju se naizmjenično.
2./3. SLUČAJ: Pod srednjim opterećenjem sve vanjske jedinice rade s djelomičnim opterećenjem za optimalnu učinkovitost.
4. SLUČAJ: Pod najvišim opterećenjem svi kompresori svih vanjskih jedinica rade punom snagom.
 
Samsung
 
Raspon rada
Granične vrijednosti rada pri vanjskim temperaturama jesu od -25 °C do 48 °C, izlazna temperatura vode obuhvaća vrijednosti od -10 °C do 55 °C (na temperaturama od -10 °C do 5 °C neophodno je dodavanje antifriza).
 
 



Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više