ŠIROKI ASORTIMAN KLIMA UREĐAJA PO POVOLJNIM CIJENAMA! BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 130€! PLAĆANJE DO 36 RATA!
AKCIJSKA
PONUDA
KLIME PO
SNAZI
KLIME PO
PROIZVOĐAČU
KLIME PO
CIJENI

Upoznajte brandove koje nudimo

CLIVET

 
CLIVET KLIMA UREĐAJI
Preko 30 godina: rješenja za održivi komfor, dobrobit ljudi i okoliša
 
Tvrtka koju je 1989. godine u Feltreu, Belluno osnovao Bruno Bellò, započela je s proizvodnjom rashladnih uređaja i toplinskih pumpi. Zatim Clivet razvija inovativne specijalizirane sustave temeljene na krovnim jedinicama, WLHP (water loop heat pump) sustavima i stambenim sustavima. U 2016. godini, zahvaljujući strateškom savezu s MIDEA grupom, Clivet upotpunjuje svoju ponudu integrirajući je s MIDEA proizvodima, tehnologijom i prodajnom strukturom, nudeći tržištu kompletan i konkurentan asortiman rashladnih uređaja, dizalica topline, pakiranih, mono i multi split, VRF rješenja.

Clivet

CLIVET misija
Clivet je vodeća europska tvrtka koja dizajnira, proizvodi i distribuira sustave za klimatizaciju, grijanje, svježi zrak i pročišćavanje sa širokim rasponom rješenja za stambene, poslovne i industrijske primjene. Tvrtka koju je 1989. godine u Feltreu, Belluno osnovao Bruno Bellò, započela je s proizvodnjom rashladnih uređaja i toplinskih pumpi. Zatim Clivet razvija inovativne specijalizirane sustave temeljene na krovnim jedinicama, WLHP sustavima i stambenim sustavima.
 
Clivet, europski centar izvrsnosti u razvoju inovativnih rješenja za potpuni komfor i energetsku učinkovitost Svi Clivet sustavi temelje se na šest ključnih principa koji čine Clivetove proizvode i sustave jedinstvenima. Ovi principi su osnova za izradu sustava specifičnih za aplikacije, koji su oduvijek bili dio Clivet DNK. Oni predstavljaju temelj na kojem je Clivet izgradio svoj novi način gledanja na sustave, čime je postao referenca za održive sustave budućnosti.
 
 
Odaberite pravi sustav

SPLIT sustavi su sinonim za udobnost, performanse i eleganciju. Kako bismo ih najbolje iskoristili, Važno je za odabir snage klima uređaja prema prostoriji u kojoj će biti instaliran. Prevelik sustav ne jamči ujednačenu temperaturu ili dobro odvlaživanje i radi neučinkovito zbog naizmjenično kontinuirano start/stop, brzo trošenje. Premalen sustav ne može zadovoljiti zahtjeve udobnosti, ima loše performanse i uvijek radi na 100%. Indikativno dimenzioniranje sustava može se napraviti na ovaj način:  
 
 
 
SINGLE Split / Light Commercial
 
SINGLE Split ima jednu vanjsku jedinico za svaku sobu koja je klimatizirana. Potreban kapacitet [W] = Volumen prostorije [m³] x 40/1.000. BILJEŠKA: odabrati veličinu sustava s maksimalnim kapacitetom većim od potrebnog kapaciteta.
 
Clivet Single SPlit
 
 
MULTI Split
 
Rješenje koje štedi prostor, prikladno za klimatizaciju više prostorija.
 
• Odaberite koliko soba treba klima uređaj: broj priključaka vanjske jedinice
• Za svaku sobu: Potrebna snaga [W] = Volumen prostorije [m3] x 40/1.000
• Odaberite veličinu vanjske jedinice (ODU): zbroj potrebnih kapaciteta svake klimatizirane prostorije u isto vrijeme
 
Clivet Multi Split
 

Funkcije
 
UŠTEDA ENERGIJE
 
1W Stand-by 
 
Potrošnja električne energije u stanju pripravnosti oprema može iznositi do 10% računa za energiju, te uzrokuje povećanje emisije CO2. Zidne unutarnje jedinice imaju 1 W Stand-by tehnologija koja smanjuje gubitke do –80%, daleko ispod prosjeka za proizvode na tržištu.
 
1 W Stand by
 
Sleep
 
Funkcija mirovanja omogućuje uštedu energije tijekom noći. HLAĐENJE: podešena temperatura se povećava za 1°C/h za 2 sata i ventilator unutarnje jedinice je postavljen na nisku razinu brzine. GRIJANJE: zadana temperatura se smanjuje za 1°C/h 2 sata, a ventilator unutarnje jedinice postavljen na nisku razinu brzine. Napomena: funkcija mirovanja prestaje 7 sati nakon aktivacije i jedinica se isključuje. Funkcija mirovanja može se aktivirati s standardnim daljinskim upravljačem.
 
Clivet Sleep
 
ECO/Gear
 
ECO/Gear je funkcija za uštedu energije koja omogućuje korisnik za postavljanje standardnih radnih profila, smanjujući jedinicu kapacitet na standardne profile od 100% / 75% / 50% / ECO. Profil ECO posebno postavlja radni ciklus od 8 sati s iznimno malom potrošnjom, posebno pogodan kada je korisnik izvan kuće ili noću.
 
 
 
UDOBNOST
 
Follow Me
 
Daljinski upravljač i žičani upravljač imaju integrirani senzor temperature koji mjeri okolnu temperatura. Funkcija Follow Me upravlja radom klimatizacijske jedinice prilagođavajući je ovom zadanom točkom, nadzirući preciznije unutarnju temperaturu i garantira poboljšanu udobnost. Funkcija Follow Me može se odabrati pomoću standardnog daljinskog upravljača. 
 
Follow Me Clivet
 
Turbo
 
Turbo funkcija može povećati brzinu hlađenja ili grijanja. U kratko vrijeme čini da se prostorija brzo ohladi ili zagrije. Turbo funkcija može se aktivirati pomoću standardnog daljinskog upravljača. 
 
Turbo Clivet
 
Mute Operation
 
Funkcija Mute Operation omogućuje vam da optimalno uživajte u trenucima opuštanja bez prekidanja sna, deaktiviranjem zujalica i prigušivanjem svjetlećeg zaslona. Funkcija isključivanja zvuka može se aktivirati pomoću standardnog daljinskog upravljača na LED tipku.
 
 
Stepless Indoor Fan Speed / 12 Grades Speed
 
✓ Bez stupanjska brzina unutarnjeg ventilatora omogućuje korisniku postavljanje na jednu od 6 standardnih brzina (1% / 20% / 40% / 60% / 80% / 100%) ili, držeći pritisnutu tipku na daljinski upravljač, mijenjanje brzine u koracima od 1%.
✓ Ventilator s 12 brzina omogućuje korisniku postavljanje jedne od 3 standardne (visoka / srednja / niska). Svaki od ovih, ovisno o tome koliko ste udaljeni od postavljene temperature, ima 3 postavke podbrzine koje jedinica sama podešava. Osim opisanih standardnih brzina i AUTO način rada, jedinica također samostalno upravlja Turbo, Silent i Anti-Cold Air modovima.
 
Stepless Indoor Clivet
 
Anti cold air
 
Kada je jedinica postavljena na grijanje, uređaj radi provjeru temperature unutarnjeg izmjenjivača prije aktiviranje. Ventilator unutarnje jedinice aktivira se samo kada detektira da je izmjenjivač dovoljno vruć da ne uzrokuje širenje hladnog zraka.
 
Anti cold Air Clivet

Višesmjerno strujanje zraka 
 
Jedinica klima uređaja može distribuirati protok zraka u više smjerova: kako bi se bolje usmjerio protok unutar sobe, elektronički podešava smjer lamela i vodoravno i okomito. Standardnim daljinskim upravljačem može se koristiti za jednostavno postavljanje klapni na željeni položaj.
 
Visesmjerno strujanje zraka Clivet
 
 
POUZDANOST
 
Alarm za curenje rashladnog sredstva
 
Jedinice su opremljene automatskim sustavom zaštitite kompresora koji otkriva moguće curenje rashladnog sredstva i automatski isključuje sustav u slučaju anomalija. Napomena: Zaslon unutarnje jedinice prikazuje odgovarajuće kod greške, kako bi se olakšalo i ubrzalo održavanje intervencija.
 
Alarm za curenje rashladnog sredstva Clivet
 
Funkcija za hitne slučajeve
 
Upotreba u hitnim slučajevima omogućuje sustavu nastavak rada, čak i kada interni senzor ne radi: jedinica prikazuje kod greške na zaslonu, ali nastavlja u hitnom načinu rada prije zaustavljanja.
 
Funkcija za hitne slucajeve Clivet
 
Klimatizacija tehničkih prostorija
 
Jedinice klima uređaja također mogu zadovoljiti potrebe tehničkih prostorija, zahvaljujući mogućnosti rada u načinu hlađenja čak i pri niskim vanjskom temperaturama, drugim riječima, do –15°C i 50°C. Zadane temperature koje se mogu odabrati preko daljinskog upravljača su između 17°C i 30°C. Ako aplikacije zahtijevaju druge vrijednosti, može se koristiti daljinski ON/OFF funkcija.
 
Klimatizacija tehničkih prostorija
 
 
ZDRAVLJE
 
Filter visoke gustoće
 
Filter visoke gustoće omogućuje uklanjanje do 80% prašine i peludi: to ga čini daleko učinkovitijim u usporedbi s tradicionalnim filtrima za prašinu.
 
Filter Clivet
 
 
I-CLEAN
 
Suši i čisti izmjenjivač unutarnje jedinice, sprječavanje stvaranja plijesni ili emisije neugodnih mirisa u okolinu.
 
Ciklus uključuje:
✓ Hlađenje dok se na izmjenjivaču ne stvori led (17 minuta)
✓ Grijanje za odleđivanje izmjenjivača (6 minuta)
✓ Ventilacija za sušenje izmjenjivača (7 minuta)
 
I clean Clivet
 
 
POGODNOST
 
Kontrolni sustavi
 
Osim standardnog daljinskog upravljača, jedinicama se može upravljati pomoću uređaja dizajniranih da zadovolje sve potrebe:
✓ Žičana kontrola po jednoj jedinici
✓ Žičani centralizator, sposoban za upravljanje do 64 unutarnje jedinice s tjednim rasporedom
✓ Pretvarač podataka, sposoban za upravljanje do 64 unutarnje jedinice putem Oblak
✓ Pristupnici, koji omogućuju umetanje sustava u BMS softver za upravljanje
 
Kontrolni sustavi Clivet
 
Auto-restart
 
Kada nestane struje, jedinica zadržava posljednje postavke u memoriji i nastavlja s radom na isti način kada se vrati.
 
 
 
CLIVET KOMBINIRA NAJBOLJU TEHNOLOGIJU s izvrsnom kvalitetom proizvoda
 
Innovation centre Clivet
 
Inovativnost po kojoj se Clivet oduvijek isticao podupiran je industrijskim okvirom koji je usvojio standarde predviđene ISO-om 9001, od 1996., jamči dizajniran sustav upravljanja kvalitetom koji kontrolira procese tvrtke, tako da je usmjeren na poboljšanje učinkovitosti i učinkovitosti organizacije, kao i na zadovoljstvo klijenata. U 2021. Innovation Centre, Clivetov novi centar za tehnologiju inovacija, službeno je otvoren s dvije nove ispitne sobe u kojima Clivet može provesti funkcionalna, radna, akustična ispitivanja, ispitivanja vibracija i opterećenja, s temperaturama zraka od -20°C do +60°C, za jedinice do 2,5 MW s novim rashladnim sredstvima s malim utjecajem na okoliš. Kupci mogu prisustvovati testiranju u Inovacijskom centru i online. Clivet koristi strojeve za savijanje, prešanje i rezanje lima najnovije generacije za mehaničku proizvodnju njegovih komponenti. Visoka kvaliteta proizvoda je također zajamčena korištenjem patentiranih elektroničkih kontrola. Clivet za lemljenje koristi samo netoksične legure s malim utjecajem na okoliš, izolaciju i plinove koji su u skladu s najstrožim europskim standardima, te najbolje komponente dostupne na tržištu.
 
CERTIFIKATI
 
 
Clivet proizvodi u skladu su s važećim direktivama o proizvodima, kao što se zahtijeva u svim zemljama EU-a, kako bi se zajamčila odgovarajuću razinu sigurnosti.

  
S ciljem pružanja zadovoljstva kupaca, Clivet S.p.A. je dopunio i potvrdio svoju kvalitetu, Sustavi upravljanja okolišem i sigurnošću, u skladu s ISO 9001, ISO 14001 i ISO 45001 Međunarodni standardi. 
 
 
Clivet je predan promicanju načela zelene gradnje i postao je član GBC Italia. Ova organizacija surađuje s američkom neprofitnom organizacijom USGBC koja diljem svijeta promovira LEED® sustav neovisnog certificiranja.
 
 
Godine 2015. Clivet je postao partner CasaClima, postavši dio mreže tvrtki poznatih po svojoj tehničkoj stručnosti i stalni fokus na održivo upravljanje domovima. Gdje je primjenjivo.

 
KEYMARK je zaštitni znak priznat u mnogim europskim zemljama zemljama za pružanje poticaja za ugradnju dizalica topline za grijanje prostora i proizvodnjau potrošne tople vode. Zemlje koje priznaju oznaku i Certified Products su dostupni nahttps://keymark.eu/en/products/heatpumps/heat-pumps. Gdje je primjenjivo.
 
 
Clivet sudjeluje na EUROVENT-u "Liquid Chilling Packages and Heat Pumps", "Rooftops", "Air Handling Units" i programi certifikacije "VRF". Proizvodi značajke u EUROVENT vodiču za certificirane proizvode i na web stranici www.eurovent-certification.com. Programi se odnose na rashladne uređaje za vodu i grijanje pumpe do 1500 kW (vodeno hlađene jedinice) i 600 kW (zračno hlađene) jedinice), na krovove do 200 kW, na klima komore i na VRF do 100 kW. Gdje je primjenjivo.
 
 
Širok asortiman Clivet proizvoda i kompletnih sustava u skladu sa zahtjevima implementacije mjere za ErP (proizvodi povezani s energijom) direktive 2009/125/EC (Ekološki dizajn) i 2010/30/EU (Energija označavanje), čija je svrha smanjiti energiju potrošnja proizvoda za grijanje, hlađenje, ventilaciju i proizvodnju tople vode, potičući korisnika na energetski učinkovit izbor. Direktive 2009/125/EZ i 2010/30/EU uključuju sljedeće uredbe: (EU) 206/2012, (EU) 626/2011; (EU) 811/2013, (EU) 812/2013, (EU) 813/2013, (EU) 814/2013; (EU) 1253/2014, (EU) 1254/2014; (EU) 2016/2281.
 
 
VIŠE 30 GODINA CLIVET NUDI RJEŠENJA KAKO BI OSIGURALI UDOBNOST I DOBROBIT ZA LJUDE I OKOLIŠ  - www.clivet.com


Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više