• advena, održavanje, hitne intervencije, električari, vodoinstalateri, servis, split
  • advena, održavanje, hitne intervencije, električari, vodoinstalateri, servis, split
  • advena, održavanje, hitne intervencije, električari, vodoinstalateri, servis, split
Nalazite se ovdje: Održavanje

Održavanje

Održavanje je dodatna djelatnost koja čini integralnu cjelinu naših usluga. Sektor održavanja sastoji se od djelatnika raznih struka kao što su:

-    Električari
-    Vodoinstalateri
-    Bravari
-    Keramičari
-    Zidari
-    Soboslikari
-    Djelatnici u holtikulturi
-    Kvalitetno odabrani partneri

Redoviti poslovi održavanja ugovaraju se na godišnjim ili sezonskim razinama, te omogućuju maksimalnu transparentnost troškova i planiranja budgeta. Redovno održavanje ima za cilj očuvanje investicije i objekta

Poslovi održavanja po pozivu izvršavaju se na način da klijent, s kojim je potpisan ugovor, zahtjev za intervencijom dostavlja na , zato dogovoren telefonski broj,  odakle se, zavisno o vrsti posla i mjestu intervencije, u najkraćem mogućem roku upućuju potrebni stručnjaci i  vrši potrebno izvršenje radova na terenu.

Hitne intervencije su važan faktor pri očuvanju vrijednosti samog objekta, opreme klijenta kao i procesa djelatnosti klijenta van radnog vremena, tijekom noći i blagdana.

Naša vizija je zadovoljenje svih potreba klijenta, izvan njegove osnovne djelatnosti, dovođenjem usluga, opreme i standarda na najvišu razinu. Smanjenje troškova, kratko vrijeme potrebno za aktivaciju naše usluge, te visoka pouzdanost odlike su našeg poslovanja koje kontinuirano nastojimo unaprijediti.

Svako rješenje prilagođeno je konkretnom zahtjevu korisnika i njegovim budućim potrebama. Širok spektar usluga garancija je zadovoljstva naših korisnika.